Online boekhoudprogramma – Wel zo gemakkelijk!

online boekhoudprogramma


Als zzp’er of kleine ondernemer kan een online boekhoudprogramma u snel op weg helpen bij het opzetten van uw administratie. Net als met internetbankieren kunt u ook met online boekhouden tijdwinst boeken, geld besparen en uw accountant of administrateur continue mee laten kijken.

Er zijn tegenwoordig verschillende internet boekhoudprogramma’s op de markt. Om dit soort programma’s te gebruiken heeft u geen specifieke boekhoudkennis nodig. De software is gebruiksvriendelijk. Zo wordt uw BTW-aangifte meestal standaard voorbereid aan de hand van de BTW-bedragen die u heeft ingevuld vanaf de facturen.

U kunt Badaco mee laten kijken

Als u met een online boekhoudprogramma wilt gaan werken kunt u ervoor kiezen ons een login te geven en mee te laten kijken, zodat wij kunnen zien of de administratie goed wordt opgebouwd en de facturen correct worden ingegeven. Dat bespaart u kosten bij de opmaak van de jaarrekening want er hoeven dan minder correctieboekingen te worden gemaakt.

Als u nog geen keuze heeft gemaakt welke software u wilt gebruiken kunnen wij u adviseren welke van de online boekhoudpakketten u het beste kunt gebruiken in uw situatie.

Relatie leggen met internetbankieren

U hoeft uw bankafschriften niet langer handmatig in te voeren. Meestal kunt u vanuit de webomgeving van internetbankieren het afschrift exporteren naar uw boekhoudsoftware en daar de gegevens importeren.

En vaak heeft u ook de mogelijkheid om via de inboeking van de inkoopfactuur direct een betaalbestand te creëren voor de betaling van de factuur via de bank.

Factureren

Het maken van een online factuur is met de meeste online boekhoudpakketten ook snel gebeurd. Online factureren scheelt veel tijd, omdat u standaardfacturen kunt aanmaken. Ook worden nieuw aangemaakte facturen direct bijgewerkt in de boekhoudkundige overzichten, zoals de balans, de resultatenrekening en de debiteurenadministratie. Een ander belangrijk voordeel van online facturatie is de mogelijkheid eenmalige en automatische incasso’s aan te maken.

Kortom, als kleine ondernemer hoeft u zeker geen boekhoudexpert te zijn om de financiële situatie van uw bedrijf bij te kunnen houden. Een online boekhoudpakket kan veel werk uit handen nemen.

Overweegt u om met online boekhouden te beginnen? Vraag ons eerst om advies. Geheel vrijblijvend. Wij kunnen u gericht adviseren en verder helpen.

U kunt uw vraag via het contactformulier kosteloos aan ons voorleggen.


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.


Van Online boekhoudprogramma naar homepage

Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website over Administratie en Belastingen

Bezoek ook onze website over Stamrecht