Eigen bedrijf beginnen? Badaco helpt u graag op weg!

Eigen bedrijf beginnen - Wellicht staat u op het punt een eigen bedrijf te beginnen en bent u via de KvK Utrecht of de KvK Amersfoort op deze webpagina beland. Of misschien bent u via een geheel andere “route” op deze website terecht gekomen.

Het maakt niet uit, welkom in ieder geval, en wij vertellen u graag wat wij kunnen doen en hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf een “jumpstart” te laten maken.

eenmanszaak starten

Laten we beginnen met te zeggen waarin wij goed zijn en wat onze klanten in ons waarderen. Administratie en boekhouden is ons vak. Dat zit ons in het bloed. Badaco ondersteunt de eenmanszaak en beginnende ondernemer op zo'n manier bij de boekhouding en het opzetten van de administratie dat het geen geld kost, maar juist geld oplevert.

Administratie gaat verder dan het simpel vastleggen van feitelijkheden in de bedrijfsvoering. Wij zien het als onze taak de kleine ondernemer ook op weg te helpen en zo te ondersteunen dat de administratie en vastlegging van belangrijke bedrijfsgegevens en -informatie geld op gaat leveren. Uiteindelijk is een administratie iets van een “dashboard”, een cockpit waarin de ondernemer afleest hoe het gaat met het primaire proces. Badaco legt met andere woorden in uw administratie de relatie tussen wat u wilt bereiken (strategie) en hoe ver u daadwerkelijk bent om u doel te realiseren.

Een administratie opzetten en bijhouden is dus eigenlijk meer dan alleen het voldoen aan de wettelijke vereisten, het indienen van de BTW-aangiften en het jaarlijks doen van aangifte van winst en inkomen bij de Belastingdienst. Een goede administratie biedt voor de kleine zelfstandige ondernemer tevens een stukje managementinformatie, zonder daarbij de uitstap te hoeven maken naar allerlei uitgebreide managementinformatiesystemen, zoals grotere bedrijven dat vaak wel moeten doen.

Naast de inhoudelijke kwaliteit van ons werk spreekt ook onze stijl van relatiebeheer en klantcontact veel kleine ondernemers aan. Badaco is anders dan de traditionele boekhouder of accountant. Meedenken vinden wij vanzelfsprekend. Bureaucratie en hoge facturen voor niet nader te specificeren werkzaamheden zijn ons vreemd.

Dienstverlening

Wat zijn zoal de typen diensten die kleine ondernemers bij ons afnemen?

Op deze website en ook op de website over administratie en belastingen en die over stamrecht leest u er alles over, maar het betreft onder andere:

 • Begeleiding bij de start van uw eenmanszaak.
 • Maken van een ondernemingsplan.
 • Opstellen van onder meer liquiditeitsprognoses, begrotingen, jaarrekeningen.
 • Verwerken van administraties.
 • Loonadministratie.
 • Administratieve ondersteuning.
 • Tussentijdse rapportages.
 • Periodieke btw-aangiftes.
 • Indienen van winstaangiftes.
 • Controle van belastingaanslagen.
 • Begeleiding bij financieringsaanvragen.

Dus eigenlijk een compleet administratief dienstverleningspakket, ook als uw onderneming doorgroeit naar een omvang die bijvoorbeeld een andere rechtsvorm rechtvaardigt. Badaco groeit gewoon met u mee, ook wat betreft begeleiding en administratieve ondersteuning.

Kort gezegd, Badaco biedt u een laagdrempelige, resultaatgerichte vorm van dienstverlening die veel kleine ondernemers ervaren als een lust in plaats van als een last en een kostenpost.

Wilt u een eigen bedrijf beginnen, een eenmanszaak starten, of een eigen bedrijf starten vanuit huis, of een eigen bedrijf starten zonder geld, of heeft u wellicht heel andere ideeën die u binnen een eigen bedrijf vorm wilt gaan geven, begin dan direct met het volledig en juist opzetten van uw administratie.

eenmanszaak starten

Het bij de KvK inschrijven doet u als eerste en dat zet direct de communicatie met de Belastingdienst in gang, zodat u kort na uw inschrijving bij de KvK uw BTW-nummer van de Belastingdienst ontvangt.

Kom daarna snel ook even langs bij ons op kantoor in Zeist voor een kop koffie en een vrijblijvende kennismaking. Dan geven wij u direct de eerste tips die geld in het laatje brengen. Of bel ons op of stuur een bericht via het contactformulier op deze website.

En voor verdere oriëntatie en informatie bent u natuurlijk ook welkom op onze websites over administratie en belastingen en stamrecht.

Graag tot ziens en heel veel succes bij de start van uw eigen bedrijf!

Badaco helpt u graag op weg bij een eigen bedrijf beginnen.


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.


Van Eigen bedrijf beginnen naar homepage

Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website over Administratie en Belastingen

Bezoek ook onze website over Stamrecht