Administratiekantoor Amersfoort e.o.
Badaco maakt het u makkelijk!

Badaco administratiekantoor Amersfoort e.o. - Badaco is een modern, eigentijds administratiekantoor, gevestigd te Zeist. U als klant staat bij ons centraal. Wij houden van transparantie in werk en tarieven. Dus geen hoge rekeningen waar dat helemaal niet nodig is. In onze dagelijkse praktijk staan wij onze klanten bij in diverse administratieve en fiscale vraagstukken.

administratiekantoor amersfoort

Laten we enkele voorbeelden geven.

Hypotheek ondernemer: jaarrekening eenmanszaak

Zeker in het huidige economische klimaat kan het als ondernemer lastig zijn de hypotheek voor uw eigen woning rond te krijgen bij uw bank. Banken kijken bijzonder kritisch naar uw financiële situatie en willen meestal dat u de jaarrekeningen van de laatste 3 jaar laat zien, evenals de aangiftes winstbelasting en wellicht een omzet- en resultaatprognose van het lopende jaar. Daarvoor is het belangrijk dat uw administratie is bijgewerkt.

Kon u bijvoorbeeld in 2012 nog een huis kopen, dan is dat bij hetzelfde inkomen nu niet vanzelfsprekend meer. De afgelopen jaren is er niet alleen een aanpassing van de hypotheekrenteaftrek geweest, ook de regelgeving voor hypotheekverstrekking is ingrijpend gewijzigd. Als ondernemer een huis kopen is (nog meer) maatwerk geworden.

Ook heeft het kopen van een eigen woning gevolgen voor uw belastingdruk en verzekeringsportefeuille. Het is dus belangrijk dat u integraal naar uw financiën laat kijken. Uiteraard kunnen wij u van dienst zijn bij genoemde vraagstukken die zich voordoen.

BTW berekenen: aangiften

Als ondernemer bent u BTW-plichtig. U moet aangifte doen van de af te dragen of terug te ontvangen BTW. Natuurlijk kunt u zelf uw administratie doen en de BTW-aangiftes indienen. In een kleine onderneming kan dat prima werken, maar wordt de bedrijfsvoering wat ingewikkelder dan neemt de complexiteit rondom de BTW ook al snel toe. En dan is het verstandig een professional in te schakelen om problemen met de belastingdienst te voorkomen.

Zo bent u verplicht om tijdig aanvullingen of correcties op ingediende BTW-aangiftes door te geven aan de belastingdienst. Anders dan in het verleden dient u uit eigen beweging correcties in te dienen. Anders kan u een vergrijpboete worden opgelegd en deze kan oplopen tot het volledige niet aangegeven BTW-bedrag.

Financiering bij start eenmanszaak: banken - durfkapitaal - crowdfunding

Het rondkrijgen van de financiering van uw ondernemingsplan bij de start van uw eigen bedrijf is in de huidige tijd niet eenvoudig. Banken zijn niet gemakkelijk in het verstrekken van krediet.

Wellicht overweegt u de route van het durfkapitaal waarbij u leent van familie of vrienden. Zo'n Tante Agaath regeling moet echter wel worden goedgekeurd door de belastingdienst. Badaco helpt u bij het formaliseren van een regeling voor durfkapitaal.

Wellicht overweegt u de route van het durfkapitaal waarbij u leent van familie of vrienden. In het verleden was dat mogelijk middels een Tante Agaath lening. Hiermee kreeg de verstrekker fiscale voordelen. Lenen van vrienden of bekenden mag uiteraard nog. Alternatief is het binnenhalen van geld bij onbekenden middels bijvoorbeeld crowdfunding. Lenen is doorgaans niet zonder risico!

Meer weten?

Dit zijn zo maar enkele voorbeelden van vragen die wij in onze praktijk oppakken. En dat doen wij naar tevredenheid van onze klanten. De eenmanszaken en andere ondernemers die voor Badaco kiezen, zijn zich ervan bewust dat het uitbesteden van de administratie feitelijk geen geld kost, maar juist geld oplevert:

  • U voorkomt problemen met de belastingdienst.
  • U krijgt een beter inzicht in de financiële cijfers.
  • U kunt een afgewogen oordeel vormen over uw bedrijfsresultaat.
  • U bespaart tijd die u kunt gebruiken voor uw kerntaken.
  • U vindt in Badaco een betrouwbare partner die meedenkt met uw financiën.

Klik hier voor een volledig overzicht van onze diensten.

Indirect dragen wij bij Badaco bij aan de continuïteit van uw bedrijf via een solide bedrijfsresultaat en een goede relatie met de fiscus.

Wij zijn als administratiekantoor Amersfoort, Utrecht e.o. gevestigd in Zeist. Ook werken wij met virtual offices in de regio Vianen en Maarssen. Wij hebben klanten in heel Nederland en werken vanuit Midden-Nederland.

Wilt u meer weten over de besproken onderwerpen op deze pagina of een andere vraag aan ons voorleggen, neem dan hier contact op met Badaco - Administratiekantoor Amersfoort e.o.


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.


Van Administratiekantoor Amersfoort e.o. naar homepage


Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website over Administratie en Belastingen

Bezoek ook onze website over Stamrecht